“We’re ALREADY at war” – dramatic video exposes Islamist youths’ mayhem on the streets of Europe [video]

by / Thursday, 05 January 2017 / Published in Europe, video

 

Startling video put together by a Flemish youth group exposing the level of Jihadist violence being covered up by the liberal MSM across Western Europe. 

We are promoting this video because the young people who made this have passion, talent and a vital message – so we feel we have a duty to help them reach a much bigger audience. So please SHARE this post all over your social media. Thank you.

(ENG) While thousands of Europeans party, muslims change the inner cities of Western Europe in war zones, were a street jihad is fought with violence, destruction, putting fire to hundreds or cars, the sexual assault and rape of Western women, and attacks on fire fighters and police.  Forget the fake news of the Main Stream Media (MSM): this is the real footage.  We made this video in English, because the world should see this; they have to understand that civil war in Western Europe has already begun. We do not incite to hatred: we want the facts to be known, so that solutions can be developed and applied.

(NL) Terwijl duizenden Europeanen feest vieren veranderen moslims de binnensteden van West-Europa in oorlogszones, waar de straatjihad wordt uitgevochten met straatgeweld, vernielingen, het in brand steken van voertuigen, het aanranden en verkrachten van Westerse vrouwen en het aanvallen en verjagen van brandweer en politie. Vergeet het fake news van de leugenpers; hier zijn de échte beelden.

We hebben de video in het Engels gemaakt, omdat deze beelden wereldwijd zouden moeten gezien worden; men moet inzien dat de burgeroorlog in West-Europa al begonnen is.  Wij zetten niet aan tot haat: wij willen enkel dat de feiten bekend raken, zodat eindelijk oplossingen worden bedacht en toegepast.

 

TOP